web site hit counter ADPRO Systems and Software - VISIE

Visie & Missie

AdPro Systems & Software werd in 1989 opgericht vanuit een visie. De visie dat software ook anders kan. Het was een tijd waarin programmeurs volgens een nieuwe techniek software gingen ontwikkelen. Deze techniek noemt men “Object Georiënteerd Programmeren”. De meeste moderne programmeertalen zowel voor klassieke toepassingen als voor website ontwikkeling, vinden hun oorsprong in deze techniek. Zo worden functies op een totaal andere manier geïmplementeerd.

De visie van AdPro gaat echter veel verder en steunt niet alleen op deze object georiënteerde programmeertechnieken. Met Adpro brengen we de object georiënteerde technologie tot bij de eindgebruiker. Hierdoor kan hij de kracht van objecten ten volle benutten. De gegevens en functionaliteiten worden immers verenigd in objecten die niet alleen aan elkaar gekoppeld worden maar die ook te hergebruiken zijn.

Om dit te realiseren beseften we dat we hiervoor een speciaal platform nodig hadden. Daarom ontwikkelden we het “RAD platform”. In zijn embryonale werkte dit platform op DOS en Windows. De objecten die toen gemaakt werden, zijn tot op vandaag in gebruik. Ondertussen konden we door de technische evolutie van computers en operating systemen en vooral door de komst van het internet, het volledige potentieel van onze visie pas echt tot uiting laten komen.

Met de laatste implementatie van ons RAD platform zijn we ondertussen aan de vijfde generatie toe. Deze versie geeft ons eindelijk de mogelijkheid om onze visie volledig te realiseren in de cloud: software zo maken dat hij overal bruikbaar is; dat hij in elke sector ingezet kan worden en dat hij vooral volledig hardware of operating systeem onafhankelijk is. Met andere woorden: we bevrijden de gebruiker van de keuze van een fysiek apparaat en van de installatie van ingewikkelde structuren.

Vandaag is het dan ook onze missie om alle noden van de eindgebruiker in te vullen d.m.v. onze web gebaseerde oplossingen op ons web gebaseerd platform.

Leest u mee verder op onze website? Dan vertellen we u wat u concreet van ons mag verwachten.